Lieve mensen,

 

"Stichting Voedselhulp Parkstad en omstreken" "hulp" aan mensen door mensen. Mensen die door omstandigheden in financieel zwaar weer terecht zijn gekomen waardoor ze vaak niet voldoende (leef-)geld hebben om hun gezin of huishouden te kunnen voorzien van levensmiddelen. Vaak schieten de leuke dingen voor de kinderen er doorheen waardoor zij (helaas) de dupe zijn.

 

Om deze mensen, die het ècht moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te (kunnen) knopen, te kunnen helpen, bieden wij (bijna dagelijks) overschot aan waar men dan op kan reageren. Ook denken wij elke maand aan de kinderen door leuke akties te organiseren waar men zich voor op kan geven. Dit varieert van een GRATIS etentje bij Burger King tot 2 uurtjes GRATIS bowlen bij Partycentrum Hoeve de Aar. Om hier aan mee te kunnen doen, dient men wel onze/deze pagina geliked te hebben.

 

Dus als er mensen zijn die misschien iets in de primaire levensbehoeften en kleding (ook linnengoed) kunnen/willen doneren, echt ALLES met betrekking op kleding en levensmiddelen als eerder genoemde op deze pagina is van harte welkom. Wij zijn er mee geholpen, maar de mensen in "stille armoede" nog meer en ... hun dank is dan ook echt heel erg groot.

 

ACTIE VOOR STICHTING VOEDSELHULP PARKSTAD E.O
KEIHARDDE BESTERADIO-MOONSHINE